dinsdag 19 maart 2024

Yammy! SW-Motech accessoires voor de XSR700

Helemaal in lijn met de huidige trend van hippe sneakers, kekke motorjasjes en Kevlar jeans ontwikkelde Yamaha de XSR700, een high-tech motor met een klassieke uitstraling. Uiteraard was SW-Motech er als de kippen bij om dit knappe exemplaar te voorzien van mooie en functionele accessoires!  

De Yamaha XSR700 heeft een tijdloos design en om dit tijdloze uiterlijk te behouden heeft SW-Motech speciaal voor retroklassieke motoren als deze, een unieke bagagelijn ontwikkeld: Legend Gear. De bagagelijn onderscheidt zich door een retro design te combineren met hoogwaardige materialen en een eenvoudig montagesysteem. De productlijn biedt een breed assortiment aan robuuste en zachte bagagetassen.

Bescherm je trots
Naast de Legend Gear lijn levert SW-Motech onder andere ook nog eens een bugspoiler, crashbar, koplamp –en een dynamodekselprotector voor de XSR700. Op die manier bescherm je de motor maximaal mocht je onverhoopt onderuitgaan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen