Yamaha's donkere kant

Door Redactie in Nieuws, donderdag 05 Apr 2018 14:04
Dark Side of Japan MT Tour 2018 2018 Yamaha Dark Side MT Tour

De Dark Side of Japan MT Tour, een exclusief evenement waarin Yamaha op eigen wijze haar MT-modellenreeks aan de wereld toont is ondertussen een begrip aan het worden en dit jaar mag je zelfs in het hol van de leeuw komen...

Aardige show
Kort gezegd, het evenement wordt bij Yamaha's Europese hoofdkantoor op Schiphol-Rijk gehouden en da's natuurlijk sowieso iets aparts. Uit eigen ervaring weten we dat Yamaha van de presentatie van haar MT-modellen altijd een aardige show weet te maken met licht, geluid en dreunende trommels. Een beetje zoals een persintroductie eigenlijk, maar dan voor de echte motorrijder.
We quoten: 'Maak een reis door de MT-wereld en ervaar Europa's bestverkopende assortiment motorfietsen, inclusief het wereldwijde fenomeen de MT-07! Neem de tijd, weg van het alledaagse, om uzelf te vermaken met de donkerste dromen van Japan. Bereid u voor op een ervaring die u naar het hart van The Dark Side of Japan zal voeren en laat uw zintuigen prikkelen. Ontwaak in de ochtend, klaar om de straten te veroveren en uw eigen legende te creëren op de MT-motorfietsen.'

Zelf rijden
Goed, naast die spectaculaire presentatie krijg je ook de mogelijkheid om zelf op een MT-model te proefrijden. Er zit echter één maar aan dit gratis evenement en dat is het feit dat er maar een beperkt aantal kaarten en proefritten beschikbaar is. Heb je dus je zinnen gezet op een Yamaha MT en wil je deze tour niet missen? Schrijf je dan snel in!

De Dark Side of japan MT Tour wordt op zaterdag 28 en zondag 29 april aanstaande gehouden tussen 10.00 en 17.00 uur bij Yamaha Motor Europe, Koolhovenlaan 101 te Schiphol-Rijk.

Tags:

Gerelateerde artikelen