donderdag 25 april 2024

Yamaha’s coole customs

Speciaal voor de cruiser-fans onder ons. Yamaha komt met de XVS1300 Custom, aangedreven door het welbekende 1304 cc vloeistofgekoelde 60° V-twin. Als stijlelementen zijn koelribben toegevoegd aan het imponerende blok. De krachten worden losgelaten op een vijf-versnellingsbak, die uiteindelijk weer alles doorstuurt naar de riem. Redelijk extreem voor een productiefiets is de balhoofdshoek van 40 graden. Aangezien het een custom is, hoef je geen 1 meter 90 zijn om plaats te nemen op de XVS. De zithoogte bedraagt namelijk 670 mm.



XVS1300A CFD
Een variant op het hier boven gemelde model is de Casual Full Dress. Wat betekent dat nu eigenlijk? Wel, eigenlijk dat je op pad gaat met een XVS1300 die voorzien is van een enorm windscherm en in kleur gespoten zijkoffers. Zo simpel kan het zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen