zaterdag 20 april 2024

Yamaha presenteert MotoGP-machine

Onder begeleiding van negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi en nieuwe teamgenoot Maverick Vinales onthulde Yamaha donderdag de nieuwe MotoGP-machine. Met het motto ‘we choose to make history’ werd onder grote belangstelling het doek van de nieuwe YZR-M1 getrokken. Wat is er nieuw? De vleugels (winglets) op de kuip zijn verdwenen. Dit wisten we eigenlijk al, aangezien deze komend seizoen verboden zijn. Over het kuipwerk gesproken, het blauw is donkerder geworden. De M van sponsor Monster Energy is groter afgedrukt dan voorheen. De 240 pk sterke GP-machine weegt 157 kilo. Wat volgt is de eerste test in Sepang, waar het team verder gaat werken aan het doorontwikkelen van de motor. Bekijk hier het uitgebreide fotoalbum!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen