Yamaha Exclusief dealer RB Motoren opent haar nieuwe showroom

Door Tom in Persberichten, maandag 26 Feb 2018 16:02
Per januari is het in De Bilt gevestigde RB Motoren de nieuwste aanvulling op de lijst van Yamaha Exclusief dealers. Met deze stap kan RB Motoren de klant nog beter van advies en assistentie voorzien. RB Motoren

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

RB Motoren is al vijftien jaar Yamaha-dealer, maar heeft nu de overstap gemaakt naar het exclusieve dealerschap van Yamaha motoren en motorscooters. Om dit te onderstrepen krijgt de showroom van RB Motoren ook een make-over en wordt geheel volgens de nieuwe Yamaha “3-block” strategie ingericht. Op zaterdag 3 maart a.s. wordt de nieuwe showroom van RB Motoren feestelijk geopend en vanaf dat moment kan elke Yamaha-liefhebber heel overzichtelijk vinden wat hij of zij zoekt.

Als Yamaha Exclusief dealer heeft RB Motoren natuurlijk ook alle expertise in huis om elke Yamaha tot in de puntjes te verzorgen. Daarnaast is er ook meer ruimte gecreëerd voor accessoires, kleding en overige Yamaha producten. Alles wat Yamaha te bieden heeft, is terug te vinden bij RB Motoren aan de Weltevreden 24A in De Bilt.

 

Gerelateerde artikelen