vrijdag 19 april 2024

Woestijnlaars van TCX

Met een steeds grotere keus aan allroads, komt er ook meer specifieke kleding voor deze avontuurlijke motoren in de handel. TCX lanceert de waterdichte X-Dessert. De stoere laars past perfect bij het ruige imago van een allroad. De laars heeft het comfort van een tourlaars, maar biedt tegelijkertijd meer bescherming.

Dat staat niet alleen goed, maar voorkomt ook lelijke blessures na een confrontatie met rots of overhangende tak. De grove zool biedt ook nog grip in modderige omstandigheden. Gore-tex voorkomt natte voeten, maar ademt tegelijk voldoende om niet door transpiratie je laarzen uit te drijven. De laars is enkel verkrijgbaar in zwart in de maten 38 tot en met 48.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen