vrijdag 19 april 2024

Win twee kaarten voor de…

De Italiaanse motorkledingfabrikant Spidi geeft je de unieke kans om de MotoGP live te bezoeken. Dat het een onvergetelijke ervaring wordt, mag duidelijk zijn want het decor voor deze prijs is de exotische Grand Prix van Maleisië op Sepang.

Naast twee kaarten, krijg je ook de kans om Spidi-coureur Cal Crutchlow te ontmoeten. Een ervaring die je nooit meer vergeet, want Crutchlow is zonder twijfel een bijzondere persoon. Om er helemaal zeker van te zijn dat de ervaring je voor altijd bij blijft, krijg je daarnaast een Spidi Track Wind Pro Suit in dezelfde kleuren als Cal Crutchlow.

Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Like deze Hoco Parts Facebook-pagina en meld je aan via de link http://woobox.com/pypnr3.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen