vrijdag 19 april 2024

Win een REV’IT! Victory One Piece Suit

Wil jij een racepak van REV’IT! winnen, verkleed je dan als de wiedeweerga als MotoGP-coureur Randy de Puniet. Tenminste, trek het leren pak aan van de Fransman door de poster te gebruiken, die je hier kunt downloaden. Zet jezelf op een gekke, originele, komische of unieke manier op de gevoelige plaat en uploadt daarna je foto op de facebook-pagina van REV’IT!.

Ga daarvoor naar www.facebook.com/revit. De hoofdprijs is een REV’IT! Victory One Piece Suit ter waarde van 899 euro. Wees niet verdrietig als je wellicht tweede of derde wordt, want ook zij worden beloond met een mooie prijs van de Nederlandse motorkledingfabrikant. Nummer twee ontvangt een paar laarzen (TCX S-Race), terwijl de man of vrouw die op de derde plek eindigt, wordt verblijd met REV’IT! Jerez-handschoenen.

De actie loopt tot 1 augustus 2011.  
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen