donderdag 25 april 2024

Willemsen wint Dakar Pre-proloog

Daniël Willemsen heeft zondag op het Eurocircuit in Valkenswaard de RTL GP: Dakar Pre-proloog bij de motoren op zijn naam geschreven. Dit meldt RTLGP zojuist. In de finale met zes motoren was de negenvoudig wereldkampioen zijspancross de snelste. Hans-Jos Liefhebber, die vorig jaar won, kwam als tweede over de finish.

Het was nog spannend, want Willemsen kreeg tien strafseconden omdat hij niet op zijn Dakar-motor reed maar op zijn crossmotor. Hierdoor werd zijn eindtijd gecorrigeerd naar 2.15’356. Liefhebber, de enige rijder in de finale die wel op zijn Dakar-motor reed, rondde het circuit in 2.16’475′”. Geert Mulder legde beslag op de derde plaats voor Marco van Geel, Ebert Dollevoet en Jan van Woerkum.

Foto: Daniel Willemsen
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen