donderdag 28 maart 2024

Wildcard voor Van der Mark

Superstock 600-coureur Michael van der Mark zal als eerste Nederlander meestrijden in de Moto2-klasse. Tijdens de Dutch TT krijgt hij een wildcard en zal hij zich in de kijker moeten spelen. Van der Mark rijdt tijdens deze race onder de vlag van EAB Racing.

De Ten Kate Juniorteam-rijder testte twee weken geleden het Ten Kate Moto2-prototype in Assen. De machine is dus niet geheel nieuw voor Michael.
 
Michael van der Mark: “Het testen alleen al was een geweldige ervaring. Toen had ik nog niet durven dromen dat ik ook aan de Nederlandse ronde zou mogen meedoen. Echt geweldig! Heel veel dank gaat uit naar Gerrit ten Kate, Ferry Schoenmakers, mijn vader Henk en alle anderen die dit mogelijk gemaakt hebben. Er is de laatste weken ongekend hard gewerkt. Nu ga ik mij eerst richten op de twee EK-wedstrijden in Misano en Aragon. Daarna komt de focus volledig te liggen op de Moto2.”
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen