vrijdag 29 maart 2024

Wilco Jansen wint Fireblade-actie

Met meer dan 670 likes op zijn Honda Fireblade heeft Wilco Jansen uit Voorthuizen ‘De Mooiste Fireblade’-actie  gewonnen. Op de facebook-pagina van MOTOR Magazine deden maar liefst 111 deelnemers mee en werd tot aan het einde van de wedstrijd een spannend gevecht gehouden om de zege. Die kwam uiteindelijk terecht bij Jansen.

De fervent Fireblade-liefhebber mag nu een maandlang rijden op de allernieuwste en speciale Honda CBR1000RR SP. De ultieme superbike van de Japanse fabrikant is goed voor 182 pk bij 12.250 tpm en kent een maximaal koppel van 114 Nm bij 8.500 tpm. Evenveel als een standaard CBR1000RR, maar de SP werd dan nog wel geblue-print om vooral in het hoogtoerige gebied iets extra’s te kunnen geven. De 209 kilo wegende SP heeft verder nog een beter veerpakket (Öhlins NIX30-voorvork en achter een TTX36) en sterke vierzuiger Brembo Monoblocs.

We wensen Wilco Jansen veel rijplezier de komende maand! 
Foto Fireblade Jansen: Christiaan Veenkant

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen