donderdag 18 april 2024

Wie wordt Dakar-rijder van het Jaar?

Vorig jaar werd Mirjam Pol Rally Rijder, of beter gezegd Rijdster, van het Jaar. Op MOTOR.nl ontstond naar aanleiding van deze uitslag een fikse discussie. Voorstanders vonden het bijzonder dat een vrouw won, tegenstanders vonden dat Pol won juist omdat ze een vrouw is. Het Songfestival was er niets bij.

Daarom verheugen wij ons nu al op de tweede editie van deze verkiezing en dan vooral op de uitkomst daarvan. Door te stemmen doe je overigens niet alleen ons een plezier. Met een beetje geluk win je namelijk een rally clinic. Dit zal in een auto zijn maar dat mag de pret niet drukken. Deelnemen kan tot en met 14 januari. In totaal mag je vijf namen doorgeven.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen