donderdag 28 maart 2024

Wegrace Zolder gaat niet door

De ONK wegrace, die was gepland op 27 en 28 augustus 2011 op het Belgische circuit van Zolder, wordt verplaatst naar het TT Circuit Assen. Het evenement op het circuit van Zolder kan helaas geen doorgang vinden. Reden is dat de organisatie en de Belgische bond geen overeenkomst konden bereiken. Naar het schijnt speelde vooral de verplichte dure verzekering hierin een grote rol.

Met medewerking van de Stichting Circuit van Drenthe kan voor de KNMV-licentiehouders wel een gelijkwaardig evenement op TT Circuit Assen worden verzorgd op 27 en 28 augustus. Het programma bestaat uit de volgende ONK klassen: de 125cc klasse in combinatie met de Honda GP3 Moriwaki Cup, de Dutch Supersport, de Dutch Superbike en de zijspannen. De NK Supermono en de NK Classics zullen een gecombineerde race rijden. Daarnaast verschijnt de Ducati 3D Cup met twee groepen aan de start.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen