zaterdag 20 april 2024

Wat kost een Triumph Bonneville Bobber?

Tussen de Intermot en EICMA door kwam Triumph met de Bonneville Bobber. Het 1200cc Bonneville-blok van Triumph werd zo afgesteld dat hij voor de Bobber onderin wat krachtiger werd. Wat toen nog niet bekend werd gemaakt, waren de prijs en de kleuren van Bobber’s die naar Nederland kwamen. Nu wel. Ondertussen hem we hem ook getest. Wat vonden we ervan? Dat lees in de volgende MOTO73 of MOTOR Magazine!

Triumph komt voor hun Bobber ook met de ‘Old School kit’ en een ‘Quarter Mile Kit’. De ‘custom’ die uit de fabriek komt -zoals Triumph hem zelf noemt- kun je met de onderdelen uit deze twee accessoirelijnen nóg meer naar eigen smaak maken. Qua kleuren kun je kiezen uit Ironstone mat, Morello Red en Jet Black. Vanaf medio februari 2017 staat de Bobber bij de Nederlandse dealers vanaf €14.900. Onze Belgischë lezers kunnen hem voor €12.880 krijgen. Is dat veel? We zouden hem moeten vergelijken met de prijs van een directe concurrent, maar die heeft de Bonneville Bobber niet echt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen