VR46 Wagenpark

Door Tom in Nieuws, vrijdag 17 Mrt 2017 15:03
De echte fan rijdt natuurlijk in een bolide van Valentino Rossi. VR46 auto's

Beeld: Van Sport/VR46-Cars

Dat meneer Rossi aspiratie heeft op het gebied van auto's is al langer bekend. Een aantal jaar geleden was hij nog hard op weg om een stoeltje in de Fomule 1 te claimen. Op zijn bucketlist staat o.a. het rijden van Dakar-rally en de 24 uur van Le Mans, beiden in een auto. Dat Valentino ook auto's bouwt was ons echter nog niet bekend.

VR46-Cars is een exclusief bedrijfje dat - in samenwerking met Van Sports - auto's verbouwt voor de échte Rossi-fans. Zo kan je een Ford Ranger of Transit geheel in de stijl van VR46 kopen. De Ranger is bedoeld voor offroadwerk, wat zich het beste laat zien in de enorme LED-verstraler op het dak en noppenbanden (met VR46-logo in het centrum van de velg). De pickup is verder voorzien van leren stoelen met daarop het logo van VR46 gestikt.

De Transit is wat dat betreft misschien iets functioneler voor echte motorliefhebbers aangezien hij gemaakt is om een motorfiets te vervoeren. Door twee stoelen uit het busje te halen maak je van de vijfzitter makkelijk een driezitter met ruimte voor één motorfiets. Door de verstevigde, rubberbeklede vloer hoef je niet bang te zijn dat je waardevolle lading gaat schuiven. Een rijplaat om je motor in het ruim te laden lijkt niet inbegrepen.

Over een prijs wordt niet gesproken op de website van het bedrijf, maar gezien het feit dat de 'exclusiviteit' wordt gerandeerd door slecht 460 van de voertuigen in Europa op de markt te brengen zegt genoeg. Overigens worden er speciaal voor Groot-Brittanië ook 460 exemplaren beschikbaar gesteld. Kijk voor meer informatie op www.vr46-cars.com.

Gerelateerde artikelen