vrijdag 19 april 2024

Voor onder de boom!

Hij zal er niet met heel veel plezier aan terugdenken, maar Jasper Iwema is samen met Josep Rodriguez en een voor ons onbekende roodharige Tsjechische femme fatale het lijdend voorwerp voor de kalender 2013 van MotoFGR. En die is zo als altijd voorzien van fraaie platen. Dat maakt het gelijk ook geschikt om als leuk kerstcadeau te dienen.

Overigens hoeven de GP’s niet omcirkeld te worden op de kalender, want het Tsjechische team kreeg geen start voor een volgend WK-seizoen. De Moto3 van FGR gaat nu ingezet worden in het IDM. De kalender is op A3-formaat te bestellen via motofgr@motofgr.com. Als we het moeten geloven zou hij slechts 150 Tsjechische kronen kosten. Omgerekend is dat zo’n zes euro (uiteraard exclusief verzendkosten).

Foto: MotoFGR
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen