zaterdag 20 april 2024

Volle blaas, vette pech

Natuurlijk weten we allemaal dat wildplassen verboden is, maar we weten net zo goed dat het soms onwaarschijnlijk oplucht. Zeker als een stampende v-twin pogingen doet om elke druppel uit jouw lichaam te vibreren. Dus ergens kunnen we wel begrip opbrengen voor een twintigjarige Australische motorrijder die zijn motorfiets langs de kant van de weg parkeerde om een plasje te plegen. Alleen werd het wel een erg dure toiletstop.

Boete: 7.000 euro
De geparkeerde motorfiets trok de aandacht van een passerende politieagent. De diender trok de motorfiets na en daarna was het kassa. De motor was onverzekerd en het rijbewijs van de motorrijder ingetrokken. De boetes daarvoor zijn Down Under geen kattenpis; naar boven afgerond kwam de bon uit op zevenduizend euro. Voor dat bedrag koop je in Holland een nieuwe motorfiets. Dat de duivel vaak op een hoop kakt, blijkt wel uit het vervolg van het verhaal.

Katheter
Omdat verder rijden zonder rijbewijs en onverzekerd geen optie was, besloot de motorrijder zijn motorfiets uit het zicht in de bosjes te parkeren. Bij die handeling verdraaide hij zijn knie zodanig dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest. Je zou voor minder een moord plegen. Dit scenario doet je wel verlangen naar een katheter voor motorrijders.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen