vrijdag 19 april 2024

Vice-wereldkampioen MX1 Jeremy van Horebeek start in Gemert

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De verwachting dat er zich op de valreep toch nog wk-toppers melden voor deelname aan de openingswedstrijd voor het onk-motocross lijkt uit te komen. Yamaha fabrieksrijder en nummer twee in het wk MX1 van 2014, Jeremy van Horebeek, komt naar Gemert. In Qatar en Thailand kwam Van Horebeek nog niet al te sterk voor de dag en kan dus wel wat extra wedstrijdtraining gebruiken. Daarvoor heeft hij gelukkig de wedstrijd in Gemert uitgekozen. Van Horebeek is geen onbekende op het Gemertse circuit waar hij eerder al menig duel in de MX2 klasse uitvocht. Een andere sterke rijder die aan de Gemertse MX1 lijst is toegevoegd is de Zweed Filip Bengston. Hij stond eerder al eens in Gemert op het podium. En alsof dat nog niet genoeg is heeft ook de Australiër Dean Ferris op de factory Husqvarna zich aangemeld voor de MX1. Helaas ook een afmelding in de MX1. Regerend kampioen Marc de Reuver is afgelopen maandag aan zijn rug geopereerd en zal de komende maanden niet in actie kunnen komen.

Een welkome aanvulling in de MX2 is de Rus Alexander Tonkov op een factory Husqvarna. Hij is een van de mensen die het Brian Bogers in ieder geval lastig kan gaan maken in de Gemertse zandbak.

Voor de twee meest strijdlustige renners valt er in Gemert nog wat extra te winnen. Vanaf 3 april a.s. kan er ingeschreven worden voor de Red Bull Knock Out op het strand van Scheveningen. De twee meest strijdlustige renners in Gemert (vanaf 16 jaar) krijgen een gratis inschrijving voor dit evenement.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen