Vertrouwd gezicht in de Tour

Door Redactie in Persberichten, dinsdag 30 Jun 2015 16:06
De onvermoeibare Kawasaki 1400GTR! GTR 1400 2015 594pixel

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Voor Tour de France liefhebbers is het een bekend gezicht: de Kawasaki GTR motoren die onvermoeibaar de rijders begeleiden. Geen berg te hoog, geen afdaling te snel, de 1400GTR blijft een betrouwbare compagnon in iedere etappe. 

Hoe groot de betrouwbaarheid en het comfort van de Kawasaki 1400GTR is, blijkt wel uit het simpele feit dat Kawasaki als sinds 1977 het favoriete merk in de Tour is. Want niet alleen van de wielrenners, maar ook van de volgmotoren wordt tijdens de Tour het uiterste gevraagd. Zo moeten de motoren niet alleen zeer comfortabel zijn voor lange dagen in het zadel, ook mogen ze bij tropische temperaturen en stapvoets rijden niet te warm worden. Bovendien moeten ze altijd klaar staan voor een pijlsnelle sprint naar de kopgroep.

Ook dit jaar wordt de Kawasaki 1400GTR als volgmotor ingezet, de specificaties laten zien waarom:

• 155pk en een machtig koppel van 136Nm, altijd vermogen genoeg

• Korte eerste versnelling, om ook bij zeer lage snelheden soepel te accelereren

• Een monocoque aluminium frame, superieure stuurkwaliteit ook op de scherpste passen

• Milieubewust: ECO mode voor economisch rijden

• Traction control en ABS, veilig voor rijders en renners

• Stijlvolle 35-liter zijkoffers, ruimte genoeg voor communicatieapparatuur

• Elektrisch verstelbaar windscherm met ventilatieluik

“Avant Tour” in Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht is dit jaar het epicentrum van de Tour de France start. En niet alleen tijdens de “Grand Depart” op zaterdag 4 juli, want de “Avant Tour’’ begint namelijk al op woensdag 1 juli. Kawasaki is dan ook van woensdag tot en met zaterdag te vinden in Hal 1 van de Jaarbeurs en goed nieuws, de toegang is geheel gratis! Natuurlijk ontbreekt ook de spraakmakende Ninja H2 niet op de Kawasaki stand.

Wacht niet tot de start, maar kom vanaf woensdag 1 juli langs bij de “Avant Tour” in de Jaarbeurs om volop te genieten van het Tour de France virus. 

À bientôt!

Motorbase

Kawasaki 1400GTR studio foto 2015
Kawasaki 1400GTR
Cilinderinhoud 1.352 cc
Vermogen 155 pk
bouwjaar 2015
Tags: persbericht,

Gerelateerde artikelen