vrijdag 29 maart 2024

Versys 650 voor wêhnig

Of ze bij Kawasaki gek geworden zijn? Naar eigen zeggen niet. Men spreekt met de afprijzing van liefst duizend euro ook niet over een schaamteloze kortingsactie, maar van een ‘strategische herpositionering’. Wij spreken liever van een koopje. Met de duizend euro prijsverlaging komt de 650cc Versys nu uit op een verkoopprijs van 7.999 euro.

Nou ja, koopje. Kawasaki heeft ook wel gelijk dat ze de prijs omlaag gooien, want enkel in ons kikkerlandje was de Versys 650 duurder dan de – wel heel – directe concurrent, de Suzuki V-Strom 650. Zeker wanneer je bedenkt dat Kawasaki Europa per slot van rekening in Nederland zijn hoofdkwartier heeft zitten, snap je wel dat dit zeer deed.

Men gaat er vanuit dat de Versys 650 nu dan ook nog beter gaat verkopen dan ‘ie al deed, en dat zal een pleister op de wond moeten zijn. Niet dat de kleine Versys het nou zo slecht deed. De 650 Versys was verleden jaar in de Benelux al finaal uitverkocht. Goede kans dat dat trucje nu herhaald wordt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen