donderdag 25 april 2024

Versla Scott Redding

Niemand minder dan Moto2-coureur Scott Redding doet mee aan de MOTOR GP Droomteam Competitie! Op 22 juni 2008 werd hij op ‘zijn’ Donington Park de jongste GP-winnaar ooit. Toenmalig 125cc-coureur Redding was op dat moment slechts vijftien jaar en 170 dagen oud. Dat ie kan racen, staat dus als een paal boven water. Nu kijken of ‘ie ook een beetje een team kan managen.

Hij denkt in ieder geval met Stefan Bradl en Colin Edwards (MotoGP), zichzelf en Pol Espargaro (Moto2) en Jasper Iwema en Danny Webb (Moto3) het beste team in elkaar gesleuteld te hebben. Om eerlijk te zijn, wij twijfelen… Kun jij dit beter? Surf dan als de gesmeerde bliksem naar de site van de MOTOR GP Droomteam Competitie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen