dinsdag 23 april 2024

Verkoopkanon BMW R 1200 GS

Geen enkel BMW-model ontkomt er dit jaar aan de door Euro 4 ingefluisterde motorische wijzigingen. Ook verkoopkanon R 1200 GS moet er aan geloven, maar het zijn de veranderingen aan de vering en twee nieuwe uitvoeringen die het meest in het oog vallen. De volgende generatie van ESA ziet volgend jaar het licht. De demping reageert actief op de rijstijl en wegcondities. Bovendien houdt de vering ongeacht de belading de motor altijd horizontaal.

De GS Rallye is nieuw voor komend jaar. De motor heeft hardere veren en extra veerweg om de klappen van het onverharde te verteren. Het blauwe lakwerk van kuipdelen en frame geven dit model een geheel eigen gezicht. De Exclusive moet het ook hebben van zijn afwijkende kleurenschema. De zwarte cardan contrasteert mooi met de gouden remklauwen.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen