vrijdag 19 april 2024

Verkeerschaos door verloren kunstgebit

Een Spaanse motorrijder die zijn kunstgebit bij een niesbui verloor, bedacht zich deze week geen seconde en ging vol in de remmen om zijn tanden te zoeken. Dat hij deed op de drukste snelweg van Spanje, de M-30 in de buurt van hoofdstad Madrid, maakte hem niet uit. De enorme file die hij veroorzaakte kon hem ook niet schelen. Een stralende glimlach is hem meer waard dan een verkeerschaos.

Stoppen op de A2
De motorrijder staakte zijn zoektocht pas nadat agenten hem daartoe hadden gesommeerd. Het is onbekend of hij dat met of zonder tanden in zijn mond deed. Wat moet er in de man zijn omgegaan? Had hij misschien eerder al een deel van zijn hersenen uitgeniest? Stel je voor dat je dit kunststukje herhaalt op een overvolle A2. Zou iemand er om kunnen lachen?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen