woensdag 24 april 2024

Verhoeven weet het niet meer

Het zit Frans Verhoeven niet mee in de Dakar Rally. De Brabantse motorrijder kreeg maandag tijdens de achtste etappe, een proef over 477 kilometer tussen Copiapo en Antofagasta, voor de zoveelste keer te maken met problemen. ”Aan de motor ligt het niet, het is alleen alles eromheen dat eraf valt. Elke dag iets anders”, bromde Verhoeven bij aankomst in het bivak.

”Ik werk me de hele dag te barsten. Ik lag zesde en er zat meer in. En toen viel alles eraf, 35 kilometer voor de finish. Ik weet het niet, ik kan zo niet rijden voor een topklassering”, aldus Verhoeven, die uiteindelijk als veertiende eindigde op ruim zestien minuten van de Spaanse winnaar Marc Coma.

Aan opgeven denkt de geplaagde Verhoeven echter niet. ”Ik heb verplichtingen naar mijn sponsors en vooral naar mezelf. Ik heb een groot eergevoel. Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor. Al moet ik met een halve motor rijden, dan moet dat maar.”

Bron: ANP
Foto: Frans Verhoeven

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen