donderdag 25 april 2024

Veiliger de winter door

Of je het wilt, moet je natuurlijk zelf weten, maar doorrijden met de motor wordt dankzij winterbanden in ieder geval een stukkie veiliger. Zoals met de Heidenau Snowtex. Deze winterbanden moeten meer grip bij koud en nat weer hebben, zelfs meer dan gewone winterbanden. Dit komt, volgens de fabrikant, doordat de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen soepel blijft en daardoor meer hecht aan het asfalt.

Een hoog percentage silica moet zorgen voor prima grip op nat asfalt. Het M+S-logo laat zien dat de banden een zeer open profiel hebben. Hierdoor zou je zelfs in de sneeuw kunnen rijden. Wederom, als je wilt… Snowtex-scooterbanden van Heidenau zijn, zoals je mag verwachten, ontwikkeld om in koude, natte en soms zelfs gladde omstandigheden voldoende grip te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen