Van Harten BMW Special Day

Door Redactie in Persberichten, donderdag 02 Okt 2014 04:10
11 oktober aanstaande in Amersfoort. Van Herten BMW Special Day

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Wie droomt er nu niet van om zijn eigen BMW special te tonen aan een groot publiek? Lekker genieten van allerlei uitdagende BMW Motorrad ontwerpen.

Zaterdag 11 oktober organiseren wij, op een apart aangelegd terrein en in onze winkel, de 1e BMW Special Day. Dit in samenwerking met o.a. Wunderlich, Akrapovic en Dunlop. De veringspecialist Hyperpro is aanwezig om gratis jouw motorfiets af te stellen. De mannen van Arai Helmets cleanen die dag gratis elke Arai helm die aangeboden wordt.

We nodigen je uit om van deze bijzondere dag een onvergetelijke dag te maken. Dus iedereen met een BMW Caféracer, Scrambler, Bobber, Streetfighter, Racer of elke andere special is van harte welkom. Natuurlijk zien we eenieder met een standaard motorfiets of die daar van droomt ook graag verschijnen. Genieten van al het moois en van onze BBQ tegelijk.

Dit alles combineren wij met een BMW Riding Event op alle nakedbikes van BMW. Voor een proefrit op een F 800 R, S 1000 R, R 1200 R of NineT kun je je nu al aanmelden bij Martijn door te mailen naar martijn@vanharten.nl

Tot zaterdag 11 oktober van 10.00 tot 16.00 uur! Toegang gratis.
Het Van Harten Amersfoort team.

Bergstraat 17
, 3811 NE  Amersfoort
www.vanharten.nl


 

Tags: bmw,

Gerelateerde artikelen