vrijdag 29 maart 2024

Van Doorns Supercross Goes 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Na twee jaar achter elkaar uitverkocht te zijn gaan we dit jaar voor een nog betere editie.

De laatste editie liep het programma behoorlijk uit, dit willen we dit jaar proberen te voorkomen door oa de start zodanig te verleggen dat we vlotter door kunnen gaan met het programma. Ook komt er een dubbele bezetting op de medische unit, zodat we door kunnen als de wedstrijdarts niet in de hal is.

Het baanontwerp is wederom van Rinus vd Ven en Eddy Eversdijk, met wat andere elementen dan vorig jaar. De hoge bult, nodig voor de springers van MX forever zullen we dit jaar niet hebben, wat een beter zicht op het gehele circuit geeft.

We zijn volop bezig om een mooi inter-startveld te krijgen daarover in de loop van de komende weken meer nieuws.

Tussen Kerst en oud en nieuw zullen we grond inrijden. Vanaf 8 januari de tribunes erin en vanaf 9 januari de baan aanleggen.

De trainingen vangen aan vanaf vrijdagavond 12 januari en de wedstrijden zijn op 19 en 20 januari.

Nieuw dit jaar is de 125 cc twee tactklasse, op de vrijdagavond.

Verder zullen de jeugd, de hobbyrijders de Nationale, inters, en veterane weer aan de start verschijnen.

Voor alle informatie kunt u terecht op www.smz.nl.

Mvg

Stichting Motorsport Zeeland

Foto: SMZ

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen