V-Strom Driedaagse Soesterberg

Door Tom in Persberichten, dinsdag 09 Mei 2017 16:05
Voor de vele fans van de populaire V-Strommodellen is er in het weekend van 26, 27 en 28 mei eigenlijk maar één bestemming denkbaar: De Suzuki V-Strom Driedaagse in Soesterberg. vstrom driedaagse soesterberg

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vooral zondag 28 mei zal in vele agenda’s met rood worden omcirkeld omdat de mannen van het V-Strom Center op die dag een prachtige toertocht hebben uitgezet.

Zo’n 180 km lengte over de mooiste weggetjes van de Veluwe, met start (10:00 uur) en finish in Soesterberg. Deelname uitsluitend voor berijders van een Suzuki V-Strom. Voor catering en een fraai herinnerings T-shirt wordt gezorgd, maar in verband daarmee is vooraf inschrijven wel gewenst: Even een mailtje naar info@mvm.nl en je bent van de partij.

Overigens worden er in hetzelfde weekend meer activiteiten ontplooid: Zo kunnen de bezoekers proefrijden op alle V-Strom modellen, profiteren van extra hoge inruilprijzen en bandenacties alsmede een gratis technische V-Strom inspectie. Daarnaast worden er weer enkele prachtige “Specials” op basis van de standaard V-Strom onthult. Om de sfeer te verhogen is Dakarrijdster Mirjam Pol aanwezig met wedstrijdmotor en Dakar truck. Het uitgebreide programma voor dat weekend vind je op de site www.mvm.nl.

Gerelateerde artikelen