donderdag 25 april 2024

V-Strom 1000 Concept naar Utrecht

Allroads verkopen. Het is daarom niet vreemd dat Suzuki met een opgepimpte V-Strom 1000 komt. Die nieuwe V-Strom is uitgerust met een nieuw ontwikkeld 1000cc V-twin, waarbij de aandacht vooral uitging naar veel bruikbaar koppel in elke versnelling. De motorfiets is voorzien van een aluminium lichtgewicht frame wat een positieve invloed moet gaan hebben op de rijeigenschappen. De nieuwe V-Strom heeft fraaie 10-spaaks velgen en beschikt over radiaal gemonteerde Tokico-remklauwen.

Naast het ABS is de V-Strom ook uitgerust met een traction control systeem. De goudkleurige upside-down voorvorkpoten geven de Japanner een mooie uitstraling en moeten, in combinatie met de instelbare achterschokbreker en het eerder genoemde frame, voor een goede wegligging en beter rijcomfort zorgen.

De Adventure Sports is uitgerust met een compleet geïntegreerde kofferset.  De nieuwe V-Strom 1000 is op de Intermot in Keulen gepresenteerd als een conceptmodel en zal naar verwachting eind 2013 beschikbaar zijn. Goed nieuws is dat de dikke 1000 ook tijdens de MOTORbeurs Utrech z´n opwachting zal maken. Heb je mooi extra bedenktijd want realiseer je dat de nieuwe V/Strom beter eruit ziet in het echt dan op de foto´s.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen