vrijdag 19 april 2024

Ultieme blingbling Harley

Koop je een motorfiets, een juwelendoosje op wielen, of misschien wel allebei?  Als een Zwitserse Harley-Davidson specialist (Bündnerbike) en horlogemaker (Carl F. Bucherer) de handen ineen slaan, schaf je in een klap beide aan. Het is wel een dure klap want dit schatje kost 150.000 euro. Voor dat bedrag krijg je naast een een verbouwde Harley, ook nog een horloge en een ring. Die zijn namelijk ingebouwd in kluisjes op de tank.

2500 uur werk
De basis van deze ultieme blingbling-bike is een Harley-Davidson Softail Slim S. Het kostte 2500 manuren om hem te transformeren in dit uithangbord. De motorfiets herbergt een kapitaal aan bladgoud en 360 diamanten. Je houdt ze letterlijk vast, want ze zitten onder meer in de handvatten verwerkt. Alsof dat nog niet opvallend genoeg is, licht het blok blauw op door led-verlichting. De blauwe lak bestaat uit zes lagen, maar dat is alles wat Bündnerbike daarover kwijt wil.

[justified_image_grid ids=27400,27401,27402,27403,27404,27405]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen