donderdag 25 april 2024

Tweetakt parfum

De geur van tweetakt is er een die we associëren met de meest mannelijkse dingen in het leven. Oude brommers, crossmotoren, kettingzagen noem maar op. Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er goed nieuws. Een Amerikaans start-up probeert door middel van een crowdfundingproject hun speciale tweetaktgeurige parfum op de markt te brengen. In een ogenschijnlijk zelfgemaakt promotiefilmpje gaan de bedenkers een kroeg in om bij vrouwen te checken wat de goede eigenschappen zijn van de geur.

Het crowdfundingproject staat op Kickstarter. Al vanaf zo’n 9 euro kun je het project steunen, doe je dit dan krijg je een kleine sticker. Als je ook daadwerkelijk een flesje van het geurige spul wilt krijgen dien je het project voor zo’n 27 euro te steunen. Wanneer het einddoel bereikt is krijg je het dan zo snel mogelijk toegestuurd. De mannen hebben 7.810 dollar nodig om het project van de grond te krijgen. Tot nu toe zitten ze net boven de 2.000 dollar met nog zes dagen te gaan. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen