vrijdag 29 maart 2024

Tweede Kids on Tracks online veiling UPDATE

UPDATE 28-8-2011
Afgelopen week heeft de trekking van de tweede editie van De Grote Motorsport Loterij plaatsgevonden. De uitslag van deze spannende trekking is terug te vinden via de website www.dgml.nl. Had jij een lot? Kijk dan heel snel of jij misschien wel de jackpot van liefst 25.000 euro gewonnen hebt. Al is een vliegreis met vol arrangement naar de MotoGP op Valencia ook niet echt verkeerd natuurlijk.

BERICHT 24-8-2011
Sinds een paar uur is de tweede Kids on Tracks online veiling van start gegaan. De veiling is te bereiken via de ‘auction’ button op de website www.dgml.nl. Evenals vorig jaar bevat de collectie vele unieke memorabilia, beschikbaar gesteld en gesigneerd door topcoureurs uit binnen- en buitenland.

De opbrengst van deze spectaculaire veiling komt ten goede aan het Kids on Tracks project. En wordt gebruikt om de drie jeugdcups, NSF100 Jeugd Championship, Honda Moriwaki GP3 Junior Cup en de Talent Cup 600, financieel te ondersteunen en de motorsport in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Er is tijdens de Kids on Tracks veiling een aantal zeer bijzondere items opgenomen. Deze authentieke items zijn in geen enkele winkel te koop en gesigneerd door de grootste sterren in de internationale wegracesport! De veiling duurt tot vrijdag 9 september 2011, 21.00 uur.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen