dinsdag 23 april 2024

Twee weken feest bij Nol Bikker Motoren

De eerste twee weken van juni staan bij Nol Bikker Motoren in Noordeloos in het teken van Kawasaki. De boel wordt bij Bikker traditioneel groots aangepakt. Zo is achter de motorzaak een crossterrein aangelegd. Op zaterdag 11 en maandag 13 juni wordt daar een MON-cross gehouden. De entree bedraagt zaterdag 5 en voor maandag, tweede pinksterdag, 7,50 euro.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar op woensdag 8 juni tussen 9.00  en 17.30 uur is de KX-Team Green Dag. En dat is pas echt interessant. Iedereen met een Kawasaki-crosser mag gedurende deze dag namelijk zoveel trainen als je kunt. Gratis! Als je op woensdag 8, zaterdag 11 of maandag 13 juni 2011 aanwezig bent geweest, maak je verder ook nog eens gratis kans op het winnen van een nieuwe Kawasaki KLX450R.

Voorafgaand aan al het motorcrossgeweld is op zaterdag 4 juni 2011 de jaarlijkse Kawa-Day bij Nol Bikker en houdt de Kawasaki Merkclub weer een ZED-dag. Verder staan er nog een Supermoto trainingsdag (6 juni) en een fietscross wedstrijd (8 juni) op het programma.

Meer info: http://www.polderevenementen.nl/

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen