vrijdag 29 maart 2024

TT Circuit zoekt officials

Al krijgen ze soms de eer niet die hen toekomt, eigenlijk zijn het de echte helden van elke TT. De officials. Deze vrijwilligers zorgen er voor dat we elk jaar weer van mooie evenementen kunnen genieten als de TT, het WK Superbike, het Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Bij deze groep helden kun jij nu horen, want het TT Circuit zoekt nieuwe officials. 

De groep van 1550 vrijwilligers bestaat uit binnen- en buienring officials. De binnenring officials zijn 750 de mannen en vrouwen die zich direct of indirect bezighouden met de sportieve aspecten op het circuit. Voor de binnenring is het TT Circuit nu op zoek naar baancommissarissen (het liefst met EHBO-diploma) en tijdwaarnemers. Daarnaast ook medewerkers voor het tankstation of medewerkers voor de Riders Info-service. De kaartverkopers, -controleurs, parkeerwachters en verkeerswachters werken op de buitenring. 

Official worden? Hier kun je meer info vinden en hier kun je je aanmelden

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen