vrijdag 19 april 2024

‘TT Circuit onder vuur’

Met spectaculaire landingen met helikopters en paradroppingen hebben ruim 400 militairen woensdagmiddag het TT Circuit in Assen veroverd. Honderden mensen waren getuige van de operatie in het kader van Falcon Autumn, de grootste militaire oefening in Noord- en Midden-Nederland sinds 15 jaar. Dit meldt het Dagblad van het Noorden.

Honderden militairen werden met transporthelikopters, begeleid door Apache gevechtshelikopters, tijdens een snelle actie bij het TT Circuit aan de grond gezet, waarna ze oprukten naar het middenterrein. Bij Bovensmilde werd vier keer een paradropping uitgevoerd vanuit een Hercules transportvliegtuig, dat laag overvloog.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen