zaterdag 20 april 2024

TT Assen live bij NOS Sport

De Dutch TT is ook dit jaar live te volgen bij NOS Sport. Het grootste eendaagse sportevenement van Nederland, waar ’s werelds snelste motoren met meer dan 250 kilometer per uur over het circuit racen, staat voor zaterdag 29 juni op het programma. Een verslag van het motorspektakel is vanaf 11.45 uur rechtstreeks te zien op Nederland 1 en NOS.nl.

Het commentaar is van Hans van Loozenoord. Henry Schut presenteert de uitzending vanaf het circuit; hij spreekt onder meer met oud-coureur Jurgen van den Goorbergh. In de ruim vier uur durende televisie-uitzending zijn ook interviews met toprijders te zien en de kijker krijgt een blik achter de schermen van de GP-wereld.

De luisteraars van NOS Langs de Lijn worden vanaf 12.00 uur met flitsen op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in Assen. Ragnar Niemeijer verzorgt het radioverslag.

De race van deze ‘koningsklasse’ begint om 15.00 uur. Nederland wordt in de Moto3-klasse vertegenwoordigd door Jasper Iwema. Bryan Schouten en Thomas van Leeuwen – beiden kregen een wildcard – zijn eveneens in deze klasse van de partij.

Zaterdag 29 juni
11.45-17.55 uur, NOS Studio Sport Extra (Nederland 1 en NOS.nl)*
12.00-18.00 uur, NOS Langs de Lijn (Radio 1)

* In deze extra lange uitzending van NOS Studio Sport ook beelden van de eerste etappe van de Tour de France.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen