vrijdag 29 maart 2024

Triumph presenteert nieuwe Bonneville line-up

Voor al die motorrijders die gespannen wachten op de eerste exemplaren van de nieuwe Triumph Bonneville familie, is er een unieke gelegenheid om voor de eerste keer van dichtbij kennis te maken. Vol trots presenteert Triumph op zondag 20 november tussen 10:00 en 15:00 de nieuwe generatie van de legendarische Bonneville op een unieke locatie in Breda.

Dit is de eerste mogelijkheid in de Benelux om de spraakmakende Bonneville Bobber en de stoere Street Scrambler te kunnen bekijken, ruim voordat deze in de showrooms van de dealers staan. Ook toont Triumph daar de, op de Intermot gepresenteerde, nieuwe Street Cup, Bonneville T100 en T100 Black. Uiteraard zullen de nieuwste telgen begeleid worden door de andere legendarische leden uit de Bonneville familie, zoals de Thruxton, Thruxton R, T120, T120 Black en de Street Twin. 

De Street Twin zal er niet alleen in de standaard versie staan, de omgebouwde Street Twin’s uit Project Street Twin vormen daar een bron van inspiratie voor iedere custom liefhebber. De resultaten van deze dealer Build-off zijn nu te bekijken en te beoordelen op de Facebook pagina van Triumph. Op de 20ste zullen de winnaars voor Nederland en België bekend zijn, welke het tegen elkaar zullen opnemen op het Salon van Brussel en de Motorbeurs in Utrecht voor de Benelux titel. 

Geïnteresseerden en liefhebbers die het Bonneville Preview Event willen bezoeken hoeven zich hiervoor niet speciaal aan te melden en toegang is gratis.  

LOCATIE: Veilingkade 12, 4815HC, BREDA

TIJDSTIP: 10:00 – 15:00

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen