donderdag 28 maart 2024

Triumph Live Netherlands 2015

Vorig jaar kwamen ruim 1200 Triumph-fans af op het nationale Triumph evenement, Triumph Live Netherlands. Ditmaal zal het evenement op 20 september zijn, op het evenemententerrein van de IJsbreker in Leusden (kaart).

Tussen 12:00 en 18:00 verzorgen Triumph Dealers diverse workshops (customizing, bijvoorbeeld) en bieden ze koopjes aan op de Biker Market. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in de geschiedenis van Triumph in de Rise of the Legends Expo, relaxen in de Distinguished Gentleman’s Lounge of zwaar in discussie over de coolste Triumph ooit bij de Triumph Coolwall. Afijn: wat je maar wilt! Dit alles onder het goede geluid van diverse live bands.

Het is natuurlijk het leukst om gezamenlijk naar dit evenement te rijden op de motor. Daarom organiseren diverse Triumph dealers een toertocht richting Triumph Live. De entree is trouwens gratis. Voor diegenen die willen overnachten biedt Triumph goedkope hotelarrangementen aan, informeer hiervoor even bij een Triumph-dealer.

De participerende Triumph dealers zijn: Triumph Zaanstad  – Zaandam, Roké Motors – Mijdrecht, Triumph Motorcycles Groningen, Blom Motoren – Leusden, Triumph Bollenstreek – Hillegom, Motorcentrum Bruurs – Noord-Scharwoude, Motoport Den Bosch, Motor Centrum Eibergen en Motor Venray .

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen