Triumph kondigt nationaal evenement aan in Nederland

Door Redactie in Persberichten, maandag 18 Aug 2014 16:08
Triumph brengt haar merk tot leven tijdens Triumph Live Netherlands! Triumph Live Netherlands

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met Triumph Live Netherlands treedt Triumph Benelux in de voetsporen van succesvolle Triumph evenementen als de Tridays in Oostenrijk, de engelse editie van Triumph Live en de Belgian Triumph Meeting. Deze evenementen worden geroemd vanwege hun unieke Triumph sfeer en zijn al jaren een vast punt op de agenda voor vele nederlandse motorrijders. Veelvuldig is aan Triumph Benelux de vraag gesteld wanneer een dergelijk evenement nu eens in Nederland zal gaan plaatsvinden. Het antwoord daarop is dus zondag 28 september.
Op het evenemententerrein van de Ijsbreker in Leusden wordt op deze zondag tussen 12:00 en 18:00 een rijk gevuld programma aangeboden waarmee iedere motorrijder en vooral Triumph liefhebber zijn hart kan ophalen. 

Officiele Triumph dealers inspireren bezoekers met diverse workshops zoals live customizen of het ombouwen naar een zijspan. Ook kan men deelnemen aan de Scrambler Gymkhana en genieten van een greep uit de Triumph geschiedenis met de Meridan Triumph tentoonstelling en meer. Zoals het hoort bij een goed motorfestival zijn er diverse live bands, mooie motoren en natuurlijk de gezelligheid onder gelijkgestemden.
Bezoekers die op hun gecustomizede Triumph naar het evenement komen kunnen zich ter plaatse inschrijven voor de Big Twin Triumph Custom Competition. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze verkiezing georganiseerd in samenwerking met het custom blad van Nederland, Big Twin. Als onderdeel van de vakjury zullen zij een motor verkiezen voor een exclusief artikel in hun blad. Daarnaast kunnen de bezoekers ook stemmen op hun favouriete custom, waarbij er een mooie prijs te winnen is voor de publiekslieveling.

28 September is ook de dag dat de stijlvol geklede heren van de Distinguished Gentleman’s Ride hun ritten zullen rijden om aandacht te vragen voor prostaatkanker. Triumph ondersteund dit initiatief wereldwijd en zo ook zal er op Triumph Live Netherlands aandacht aan besteed worden.  

Kaarten zijn vooraf aan het evenement gratis verkrijgbaar bij de participerende Triumph dealers. De achterkant van het ticket dient als stembiljet voor de Big Twin Custom Bike verkiezing en bij het inleveren het ticket ontvangt men ook nog eens het officiele Triumph Live T-shirt gratis mee naar huis.

Het is natuurlijk het leukst om gezamelijk naar dit evenement te rijden op de motor. Daarom organiseren diverse Triumph dealers een toertocht richting Triumph Live, dus let’s ride, meet & have fun!
De participerende Triumph dealers zijn: Triumph Zaanstad  - Zaandam, Roké Motors - Mijdrecht, Triumph Motorcycles Groningen, Blom Motoren - Leusden, Triumph Bollenstreek - Hillegom, Motorcentrum Bruurs - Noord-Scharwoude en Moto Breda.

Adres: De Ijsbreker, Bavoortseweg 25, 3833 BM, Leusden
Doors open: 12:00 – 18:00

Tags:

Gerelateerde artikelen