woensdag 24 april 2024

Triumph Groningen wint Project Street Twin

Afgelopen zondag op de Motorbeurs in Utrecht trok Triumph Groningen met hun “Salt Lake Racer” aan het langste eind tijdens de finale van Project Street Twin!

Het team uit Groningen, onder de bezielende leiding van Leonard Wagenmakers,  nam het in de finale op tegen de “Street Tracker” van Triumph Wevelgem.  Deze finale ging al van start op het Salon in Brussel, waar net als op de Motorbeurs in Utrecht, bezoekers hun stem konden uitbrengen op hun favoriet.  Na het tellen van de 836 stemmen in Brussel had Triumph Wevelgem, met 15 stemmen verschil, een lichte voorsprong opgebouwd. Op eigen bodem viel het handgeklopte plaatwerk van de “Salt Lake Racer” duidelijk beter in de smaak, waarmee Groningen de overwinning, met in totaal 294 stemmen verschil, naar zich toe wist te trekken. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen