donderdag 28 maart 2024

Triptip: Overijssel en Drenthe

Ja-ja, natuurlijk is het koud. Maar was het niet zo, dat kou op de motorfiets niet bestaat, maar slechte kleding wel? Afijn: trek maar heel veel laagjes over elkaar aan, om daarna te genieten van deze Triptip uit MOTO73. De Triptip is zoals je inmiddels waarschijnlijk al weet een tweewekelijkse fraaite toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden.

De GPS-route is zoals altijd op MOTOR.nl te vinden, en om precies te zijn hier: www.motor.nl/triptip. Deze route gaat ditmaal door Drenthe en Overijssel, door bossen en langs beekdalen. Denk aan Giethoorn, het Dwingelderveld, Havelte, Landgoed De Eese en Nationaal Park de Weerribben.

Veel plezier!

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen