donderdag 28 maart 2024

Triptip? Hier!

In de MOTO73 vind je tegenwoordig in elke editie de Triptip: een fraaie toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden. De eerste aflevering staat in editie 15 van 2014, die nu in de winkels ligt of hier online te bestellen is. Telkens kun je de route, die over twee pagina’s in de MOTO73 wordt uitgebeeld, op MOTOR.nl downloaden voor Garmin en TomTom.

We kregen echter enkele mailtjes van toerliefhebbers die de route niet konden vinden op de frontpage van MOTOR.nl. Dat kan kloppen, want zoals bovenaan de pagina’s te lezen is, kun je de routes downloaden op www.motor.nl/triptip. De route wordt dus niet telkens op de frontpage gepresenteerd. Om het voor jezelf gemakkelijk te maken voeg je de pagina toe aan je favorieten. Telkens wanneer er een nieuwe MOTO73 in de winkel ligt (of op je deurmat belandt), zal diezelfde dag nog een nieuwe route online komen.

Veel toerplezier!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. ls.

    waar kan ik de triptip van voorheen moto 73 vinden zodat ik ze kan downloaden om er met plezier mee
    op pad te gaan.
    in de moto73 worden ze in het blad nog wel vermeld , dus waar kan ik ze bij motor.nl vinden.

    hartelijke groeten
    jack schrauwen.

    • Vanwege de omzetting moto73.nl naar motor.nl zijn niet alle triptips meegegaan. We zullen eerdaags de laatste 5 opnieuw online zetten. Overigens wordt de link motor.nl/motorroutes

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen