vrijdag 19 april 2024

Beta kiest voor Liqui Moly

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Na de succesvolle introductie van de LIQUI MOLY Motorbike lijn, tijdens de TT van Assen, is er gelijk een nieuw succes. De Duitse specialist op het gebied van motorolie en additieven breidt zijn OEM-business uit. Per direct vult de Italiaanse motorfietsenfabrikant Betamotor haar motoren met de olie van LIQUI MOLY. „Olie is van elementaire betekenis voor de prestaties en levensduur van de motor. Daarom sluiten wij op dat punt geen compromissen“, verklaart Dr. Lapo Bianchi, woordvoerder van de Raad van Bestuur van Betamotor. “LIQUI MOLY staat simpelweg voor topkwaliteit uit Duitsland” 

„Wanneer een merk als Beta gebruik maakt van onze producten, is dat voor ons een hoge onderscheiding“, stelt Mathijs van den Berge, Marketing Manager bij Rokafast. Rokafast is de officiële importeur van LIQUI MOLY in Nederland. Onderdeel van de samenwerking vormt naast het vullen af-fabriek ook de support van het Beta fabrieksteam. „Want wij beschikken over tientallen jaren ervaring in de racesport“, verduidelijkt Mathijs van den Berge. Momenteel is LIQUI MOLY sponsor van Moto2-coureur Sandro Cortese en hoofdsponsor van het LIQUI MOLY / Druijff Racing Team, uitkomend in de NK Supercup. 

LIQUI MOLY levert de juiste olie voor elke tweewieler, of dat nu een Beta-Enduro voor het racen, een cruiser voor pleziertochten of een scooter is. Nog maar kort geleden heeft LIQUI MOLY zijn productlijn voor motorfietsen met 40 artikelen met succes geïntroduceerd in Nederland, tijdens de TT van Assen. Nieuw in het assortiment zijn niet alleen motoroliën, maar ook additieven. „Er is geen enkele andere producent met zo’n breed productengamma in het segment motorbike-chemie“, aldus Mathijs van den Berge. „De samenwerking met Beta geeft ons motorbike-offensief een extra impuls.“ 

LIQUI MOLY heeft zijn roots in de automotive-aftermarket. De onderneming opereert daar met zoveel succes dat men nu ook het motorfietssegment sterk uitbreidt en met de OEM-business een tweede markt uitbouwt

 

Over ROKAFAST

ROKAFAST Apeldoorn B.V.is de bevestigings- en oliespecialist van Midden-Nederland met haar vestiging in Apeldoorn. 

De doelgroep van ROKAFAST bestaat uit de professionele eindgebruiker in de industrie; zoals o.a. de machinebouw, metaalindustrie en carrosseriebouw. Een andere belangrijke doelgroep is de grossier in de automotive waar men onder andere het oliemerk: Liqui Moly, koelvloeistoffenmerk: Prisma en het bevestigingsmaterialenmerk: Fastbox in de markt zet.

ROKAFAST onderscheidt zich door haar klantgerichte instelling, uitgebreide assortiment en technische kennis en is daardoor de ideale partner voor inkoop, bedrijfsbureau en technici. Of het nu om een onderdeel gaat of om compleet voorraadbeheer.

Over LIQUI MOLY

LIQUI MOLY GmbH, Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 producten. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is marktleider op het gebied van olie en additieven in Duitsland. De producten worden verkocht in Duitsland en in 100 andere landen.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen