vrijdag 19 april 2024

Suzuki verlaagt prijs V-Strom 250A naar € 4.999,-

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Suzuki V-Strom 250A is duidelijk een lid van de V-Strom-familie, met zijn volwassen looks en lage, comfortabele zit. De wendbare adventure bike is uitgerust met een aerodynamisch windscherm, dat zorgt voor een turbulentievrije bescherming tegen de rijwind. De V-Strom 250 motorfiets is voorzien van een tweecilindermotor die veel trekkracht levert bij lage toerentallen – ideaal voor het drukke stadsverkeer.

Nieuw voor prijs van gebruikt
Door zijn bijzonder aantrekkelijke prijs van € 4.999,- komt een nieuwe V-Strom 250A nu binnen het bereik van motorrijders die anders een gebruikte motor zouden kopen. De V-Strom 250A is dus ook aantrekkelijk voor jongeren met motorrijbewijs A2, want nieuwe A2-motorfietsen kosten al gauw meer dan € 6.000,-.

Stevige actieradius
Zijn actieradius bedraagt meer dan vijfhonderd kilometer. Dat is te danken aan de brandstoftank met een inhoud van 17,3 liter en het lage verbruik van 1 op 31 gemiddeld. Met zo’n actieradius maken bijvoorbeeld de optionele top- en zijkoffers uit het uitgebreide accessoire-aanbod van Suzuki een nieuwe Suzuki V-Strom 250 een nog aantrekkelijkere optie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen