donderdag 28 maart 2024

Superbike coureurs gaan vreemd

Vaak zijn de WK Superbike rijders met twee wielen op het circuit te vinden, gisteren werden de twee voor vier wielen ingeruild door een selectie rijders. Eugene Laverty,  Michel Fabrizio, Leon Haslam, Chaz Davies, Loris Baz, en Carlos Checa waren de Superbike rijders, Kenan Sofuoglu en Nacho Calero Perez de Supersport rijders die deelnamen aan het Media event dat plaats vond op het MotorLand’s Aragon kart circuit.

De acht rijders werden verdeeld in twee groepen van vier en namen deel aan een vol schema dat een vrije training, kwalificatie en 5 rondes durende race bevatten. De gecombineerde resultaten, gemaakt door de totale racetijd te combineren van elke deelnemer, leverde Michel Fabrizio als algehele winnaar op. Carlos Checa had een spectaculaire crash in de laatste bocht van ronde vier, gelukkig bleef hij ongedeerd.

Foto: twitter worldsbk_official
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen