zaterdag 20 april 2024

Stunten op het water!

Alsof de stunts van de legendarische Red Bull X-Fighters zelf al niet spectaculair genoeg zijn, weten ze ook de locaties goed uit te kiezen. De laatste stop in Madrid was al een van de meest spectaculaire in Las Ventas, de stierenvecht arena uit 1920 (een uitgebreid verslag binnenkort in MOTO73). In München wordt echter ook geschiedenis geschreven door de baan volledig op het Olympisch meer te bouwen, jep, OP HET WATER!

Aanstaande zaterdag 19 juli kun je erbij zijn. hetzij live 9als je nog kaartjes kunt krijgen), hetzij online via deze link vanaf 18.00 uur.

Tot die tijd wordt er echter nog druk gebouwd. Hieronder een impressie van hoe het wordt en een filmpje van de arbeidsintensieve opbouw van het schansencomplex.


Foto: Luc Ackermann

 

 



 



Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen