donderdag 28 maart 2024

Storm begint veiling

De studenten van de Technische Universiteit in Eindhoven wilden de wereld laten zien waartoe elektrisch vervoer in staat was. In tachtig dagen zouden zij ruim 23.000 kilometer gaan afleggen. Een vrij ambitieus project, maar het lukte. Als afsluiter van het project en om de laatste onkosten te kunnen dekken zijn de studenten nu een veilingactie gestart. Hierin zetten zij exclusieve Storm-artikelen in de uitverkoop. Waaronder het prototype van de Storm Pulse, de elektrische motor waarmee het allemaal gebeurde. 

Toch loopt het nog niet echt storm (haha) op de veilingwebsite. Alleen voor de teamkleding lijkt tot nu toe interesse. Het eerste bod werd gedaan op een polo dat het team aanhad tijdens de reis. Misschien dat er meer animo zou zijn voor de gave techniek van die versnellingsbak. Wie niet meeteen het prototype wil kopen (bieden vanaf €7500,-), kan voor €100 een kwartier achterop bij de echte Storm Pulse. Wat er verder nog wordt geveild is bijvoorbeeld een accu-cardridge, een helm en een 3D-model van de Storm Pulse. Wie een uniek Storm-item wilt hebben moet er snel bij zijn. De veiling sluit al op vrijdag (13 januari) om 18.00u. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen