vrijdag 29 maart 2024

Stapperster veldrit gaat door

De AMBC Staphorst houdt ook dit jaar weer de beroemde Stapperster veldrit. De prachtige offroadtocht van ongeveer veertig kilometer door het Staphorster landschap staat woensdag  28 december gepland. Start en inschrijving vindt vanaf 9.00 uur plaats bij Hofstede Racing aan de Industrieweg 78 in Staphorst, postcode 7951 TA. De route is open om 9.30 uur. Vanwege een brug en diverse smalle bospaden is de route helaas niet geschikt voor quads.

Gisteren is de commissie offroad bezig geweest met het uitzetten van de Stapperster veldrit. De route ligt er perfect bij aldus Nationaal MX1 kampioen Klaas Hofstede. Hij reed om tot die conclusie te komen een aantal ronden. Aangezien de rit onder de vlag van de MON verreden wordt is een KNMV-licentie niet geldig. Je kunt bij AMBC Staphorst een MON-dagverzekering kopen om zo alsnog mee te mogen doen. Alle overige informatie staat op www.ambc-staphorst.nl.

Foto: KTM

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen