vrijdag 19 april 2024

Srdanov gaat weer racen!

Het is eigenlijk niet te geloven, maar Branko Srdanov keert terug op de motorfiets. Dat zeer bijzondere nieuws laat de Zwollenaar weten op zijn officiële website. “Ik ben nog bezig met revalideren, maar het gaat de goede kant op. Ik moet tot het einde van dit jaar drie keer per week naar het revalidatiecentrum. Maar desondanks ben ik de motor alweer aan het klaarmaken voor volgend seizoen. Ik stop inderdaad nog niet!”

“Behalve mijn ‘uitstapje’, zal volgend seizoen er hetzelfde uit gaan zien als afgelopen jaar. Wel ben ik van plan te gaan trainen in Spanje. Dit jaar wil ik het namelijk anders aanpakken en er zonder kleerscheuren vanaf komen. Graag wil ik iedereen bedanken die mij mentaal en/of financieel heeft gesteund. Dit is het eerste bericht sinds lange tijd; er gaan er nog veel meer volgen”, aldus Srdanov.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen