donderdag 28 maart 2024

Sportpack (€ 829) voor Suzuki GSX R1000(R)A

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De GSX-R1000(R)A is het absolute topmodel van Suzuki’s Supersport-gamma. Vanaf nu is voor de koning onder de Superbikes het Sportpack te bestellen. Dit bestaat uit een Yoshimura R11 EEC Carbon-uitlaatdemper, een duo seat cover en een korte kentekenplaathouder. In verband met de kleur van de seat cover is het pakket te bestellen met de keuze uit vier kleuren: wit, matzwart, blauw en zwart. Hierdoor past het Sportpack ook qua kleur optimaal bij de motorfiets.

Tijdelijke actieprijs
De adviesprijs van het Sportpack voor de Suzuki GSX-R1000 (R)A bedraagt normaal € 997,-, maar ter introductie geldt een tijdelijke actieprijs van slechts € 829,-, exclusief montage.

Krachtpatser
De Suzuki GSX-R1000(R)A is een krachtpatser die bol staat van power en technologie. Het slanke, aerodynamische design ademt de geest van de Suzuki MotoGP-machines, met een licht, superstijf frame, hoogwaardige vering en een state-of-the-art remsysteem. Hij wordt aangedreven door een sterke viercilindermotor met 148 kW (202 pk) bij 13.200 t.p.m., die speciaal voor deze zesde generatie GSX-R1000 is ontwikkeld.

De Suzuki GSX-R1000 A is leverbaar voor € 20.399,- rijklaar, de GSX R1000 RA kost € 22.899,- rijklaar.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen